Vår historie

Planene ble til allerede i 2005, men først nå var tiden inne...Vi  (Ann Iren Trøan & Siri Løvås) fant hverandre gjennom Adresseavisa, og i oktober 2010 møttes vi på Fellini på Heimdal for å finne ut om dette var noe vi kunne satse på sammen. 10 stk var med i vurderingen om å bli med på oppstarten, men allerede etter 15 minutters smalltalk hadde vel Ann Iren allerede bestemt seg for at det det var Siri som var rette person til å bli med:) Det ble blant annet en spennende bli-bedre-kjent-tur til Sverige samt Gave og Interiørmessa i Lillestrøm, og etter 2 mnd ble firmaet Handelscompagniet S&A Ltd. opprettet.
Etter ganske lang tids leting har vi nå kommet oss inn i de rette lokalene, og fredag 15 juli åpner vi, gleder oss masse:)

Du finner oss i Søbstadvn. 3 i teglstenbygget ved Esso på Heimdal i Trondheim. Her er det gratis parkering i 2 timer, men man trenger en parkeringsskive som man får kjøpt hos blant annet Rema 1000. Har du ikke skive, kan du komme inn til oss å få en lapp med parkeringstidspunkt. Parkeringsvaktene er svært glade i Heimdal, så vær obs på dette.


Vi sender varer over hele landet:)

Kontakt oss på mail eller tlf.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar