onsdag 29. februar 2012

En fornemmelse av vår

I forrige uke skrev Adresseavisen at nå skulle våren komme! Sola skinte og stemningen på Linneas Handleri var god.
I pur glede løp jeg ned i verkstedet og fant frem den grønneste lakken og en messinglysestake. Det skulle da sannelig bli vår!
Og grønn ble den...


Når jeg nå sitter og ser ut i regnet og på alle paraplyene og sydvestene som går forbi, så tenker jeg at her er vi iallefall godt forberedt. Nå kan den bare komme. Våren! For vi har vår nye grønne lysestake på bordet...

Ønsker dere alle en riktig så flott vårdag. Uansett hvor dere befinner dere hen.

Siri

mandag 27. februar 2012

Krognesstolene mine...

Nå har jeg hatt to Krognesstoler stående i kjelleren leeeeeenge.... De hadde levd sitt liv i et annet hjem og nå skulle de altså få en ny vår hos Linneas Handleri.Når jeg skal pusse opp noe, så står alltid valget mellom å være tradisjonell eller å velge noe sprekt, modig noe. Som regel er modig det morsomste! Leke med farger og sammensetninger...
I dette tilfellet må jeg si at jeg feiget ut. Dels også av praktiske grunner. Når jeg får denne "ånden" over meg, så skal det gjøres NÅ. Her er det lite rom for tålmodighet når beslutningen om å jobbe er tatt. Da er det ofte ingen butikker som er åpne....! JA til døgnåpne farvehandlere o.l. Når slikt skjer så tar man det man har.

Utgangspunktet var altså to veldig grønnmalte stoler med veldig rødmønstrede seter. Det ble med andre ord mange runder med pussing, grunning og maling før jeg ble ferdig.Jeg hadde et lyst, helt nøytralt møbelstoff liggende. La på dette, og ble egentlig veldig fornøyd med resultatet.


De er nå satt ut i butikken vår til allment skue, så håper vi at det er noen som finner en plass til de hjemme.
Så tenker jeg, at om jeg skulle få en ny ånd over meg snart en dag her, så skal jeg jammen meg se om jeg finner et sprekt stoff og trekke de om igjen... Sånn sett er det supert å være "hobbyoppusser". Det er lov å justere i så mange runder man bare vil. Jeg elsker det!!!

Siri


onsdag 22. februar 2012

En gammel krakk....

En eldre mann kom inn i butikken en dag. Han hadde med seg en liten krakk han selv hadde laget for mange år siden. Den tok vi godt imot her på butikken!

Det er koselig med slike gamle trehvite krakker. En stund.... Så får man det for seg at de kunne kanskje ha kledd noe annet. Slik var det med denne lille saken også. Etter å ha blitt vurdert en stund, så var det på tide å gi den et annet uttrykk.

Lady har en farge som heter "Vision" som er en frisk, helt nydelig farge som gjør inntrykk langt inn i sjela! Jeg synes den ga krakken et litt moderne preg, samtidig som den beholdt nostalgien i seg. Vet ikke hva dere synes?


Det kom ei lita jente her om dagen og kjøpte den koselige krakken. Så da fikk også denne historien en lykkelig slutt. Nok et hjem er funnet.


Siri

fredag 3. februar 2012

Interiørmesse - F O R M L A N D - Etno chic & neon

      


12-15 januar var det klart for den første av årets to interiørmesser i Herning. Og en ting er sikkert: Formland skuffet ikke! Dette kan danskene:)
Vi reiste nedover i håp om å finne et par nye leverandører, men nå er det noen flere enn "et par" som står på wish-listen vår...
Stikkord fra messen: etniskinspirert interiør, farger - både neon, knallfarger og pasteller, dyremotiv, betong, rustikt tre, zink, redesign.Etno Chic er en spennende stil og trend!

MUSLINGSKALL
Vi fant noen herlige skåler i forskjellige størrelser som var lagd av muslingskall!
Kjempetøffe:)
      
Disse stilige lampene fantes jo før i tiden! De er også lagd av muslingskall. 

 
Bolle og vase lagd av papir som er rullet sammen.ZINK, BETONG OG RUSTIKT TRVERK


Kjempeherlige kontraster!


REDESIGN & GJENBRUK
 


FARGER, FARGER, FARGER..

Overalt på messen dukket det opp litt neonfarger, ikke mye, bare en liten detalj som på veska over.


DYR

                                              Dyr kommer det mye av i interiøret! Det var ugler, småfugler, trehester og faktisk noen griser som gikk igjen!


Kule!?!
VAKRE MØNSTRE   Herlige lamper fra Koziol!Parafinlampen forsvinnner aldri helt. Vi har hatt mange brukte helt likedane i butikken.

 
                                                             Koselig med frokost:)

                                             

Gammel design er tilbake!


                                                 Vakre kontraster fra La Finesse.

                                             ...og det var ikke få knotter å velge mellom!